Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” Vulcan

Home Educație Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” Vulcan
Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” Vulcan

Elevii Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu” din Vulcan și-au dat astăzi întâlnire la Cinematograful Luceafărul pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente care i-au avut ca protagoniști pe cei mai proaspeți membri ai școlii – ”bobocii” din clasele a IX-a dar și pe ”veteranii” școlii, din clasele a XII-a care au organizat împreună, Balul Bobocilor.

În fața unei săli arhipline și a unei asistențe formată din elevi, profesori dar și reprezentanți ai Consiliului local și ai Primăriei municipului Vulcan, instituții care au susținut financiar organizarea acestui eveniment, tinerii vulcăneni au făcut încă o dată dovada talentului lor pe scenă.

Oaspete le-a fost, ca de fiecare dată, și viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu. ”Am fost, sunt si voi rămâne alaturi de tinerii din Vulcan, sunt prietenul lor și așa voi rămâne. Felicitari organizatorilor și participanților la acest spectacol al tinereții”, a declarat viceprimarul Cristian Merișanu.

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” din Vulcan deschide seria unor evenimente de acest fel care vor avea loc, în perioada imediat următoare, la toate insituțiile de învățămâtn liceal din Valea Jiului.