Bătălie politică ”la nivel înalt” pentru Primăria Deva

Home Politică Bătălie politică ”la nivel înalt” pentru Primăria Deva
Bătălie politică ”la nivel înalt” pentru Primăria Deva

Municipiul Deva devine, în penultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parțiale de duminică, 5 noiembrie, Capitala politicii românești. Asta, deoarece pentru ziua de joi, 2 noiembrie 2017, în municipiul reședință  de județ, este anunțată prezența liderilor principalelor două partide politice din țara noastră, Liviu Dragnea (PSD) și Ludovic Orban (PNL).

Președintele PNL Ludovic Orban a convocat la Deva, întreaga echipă de conducere a partidului, într-o ședință a Biroului Permanent Național al PNL care va avea loc la Bazinul ”Aqua Land”, de la ora 11,30. Liderii PNL vor avea după amiază, de la ora 15,30 și un miting electoral pentru susținerea candidatului propus de liberali pentru Primăria Deva, Florin Oancea. Evenimentul electoral este programat să se desfășoare în fața Casei de cultură ”Drăgan Muntean”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea va fi și el prezent joi, 2 noiembrie 2017, la Deva, pentru a-l susține pe candidatul social-democrat înscris în cursa electorală pentru alegerea viitorului primar al municipiului Deva, Petru Mărginean. Liviu Dragnea va fi însoțit în această vizită electorală și de Primul Ministru Mihai Tudose, care revine pentru a doua oară, în decurs de o lună, în județul Hunedoara. De asemenea, la Deva vor fi prezenți și alți lideri sociali-democrați, printre care vicepremierul Marcel Ciolacu și deputatul Marian Neacșu – secretarul general al PSD. Liderii PSD vor avea o serie de întâlniri cu activul PSD din municipiul Deva, dar și cu conducerea și salariații Termocentralei Mintia, precum și cu oamenii de afaceri din județul Hunedoara.