Județul Hunedoara va fi promovat la Târgul de Turism al României

Home Economie Județul Hunedoara va fi promovat la Târgul de Turism al României
Județul Hunedoara va fi promovat la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României (TTR) se deschide în aceste zile la București. Acesta va fi organizat în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, la Complexul Expozițional Romexpo. Pe tot parcursul Târgului de Turism, între orele 10:00 – 18:00, vizitatorii vor fi încurajați să descopere noile standarde la nivelul destinațiilor turistice din România, prin intermediul Destinațiilor Europene de Excelență ale României. Destinațiile de Excelență (EDEN) reprezintă un proiect lansat de Comisia Europeană și gestionat la nivel național de Ministerul Turismului.

Județul Hunedoara va fi prezent, la rndul său, cu un stand de promovare a destinațiilor turistice din acest județ, în cadrul acestui eveniment.  Serviciul de Promovare și Dezvoltare Turism al Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara va avea un stand expozițional de 67 mp situat în Pavilionul C3 al Complexului Expozițional Romexpo.

Alături de reprezentanții Serviciului de Promovare și Dezvoltare Turism, în stand vor fi prezenți și reprezentanți ai principalelor obiective turistice din județ, agenți economici din domeniul turismului hunedorean, precum și delegați din partea GAL-urilor. Castele, cetăți, biserici, muzee și nenumărate mărturii ale vechii civilizații vor fi prezentate vizitatorilor prin intermediul materialelor de promovare pregătite pentru stand: pliante, hărți, broșuri, flyere, o replică a kosonului.