Patric cere sprjin pentru viață

Home Stiri la zi Patric cere sprjin pentru viață
Patric cere sprjin pentru viață

Patric Csisco are doar 7 ani și, ca orice copil de vârsta lui, are o poftă de viață fantastică. Din păcate, de ceva vreme, Patric este nevoit să stea pe un pat de spital, la Timișoara, în așteptatea unei soluții care să-i redea speranța într-o viață normală.

Mama acestui copil, Anca Maria Csisco spune că Patric a fost diagnosticat cu o tumoră canceroasă în zona capului. Din fericire, tumora este operabilă la o clinică de specialitate din Europa. Însă pentru o astfel de intervenție chirurgicală e nevoie de bani. Bani pe care, din nefericire, familia Csicso nu-i are la dispoziție, fiind astfel pusă în situația de a cere public ajutorul oamenilor cu suflet care vor să-l ajute pe Patric să revină la o viață cu zâmbet de copil.

Contul în care puteți face donații este deschis la Alpha Bank pe numele mamei copilului, Csicso Anca Maria și are indicativul: RO04BUCU2071034683445RON.

Pentru susținerea acestui caz medical și social aparte, Asociația ”Parco Cavalli” din Vulcan s-a alăturat eforturilor campaniei de strângere a fondurilor necesare pentru operația de care Patric Csisco are nevoie. ”Am decis ca, în cadrul spectaclului pe care-l organizăm, în mod tradițional, la finalulul unui nou an de activități al asociației noastre, să dedicăm acest eveniment lui Patric și, pentru că spectacolul nostru este unul gratuit, îi invit pe toți cei care vor să ne sprijine să facă donații pentru salvarea lui Patric. Orice bănuț este binevenit, pentru că din puțin câte puțin putem aduna acei bani de care familia Csisco are atât de multă nevoie pentru a-l salva pe Patric. Haideți să facem împreună o faptă bună !”, spune Petrișor Vrabie, președintele Asociației Parco Cavalli.

Cei care doresc mai multe detalii despre acest caz, o pot contacta pe mama copilului, Anca Maria Csisco la numărul de telefon: 0736.851.881.