Târgul de iarnă de la Deva își deschide porțile pe 24 noiembrie

Home Economie Târgul de iarnă de la Deva își deschide porțile pe 24 noiembrie
Târgul de iarnă de la Deva își deschide porțile pe 24 noiembrie

Timp de 38 de zile, în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2017, între orele 9.00-22.00, Piața Unirii și Bulevardul 1 Decembrie 1918 din centrul Devei vor fi transformate într-un veritabil spațiu de distracție și relaxare, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Târgul de Iarnă organizat la Deva de Primăria Municipiului Deva, Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”  își va deschide porțile vineri, 24 noiembrie 2017. Comercianți din 8 județe vor oferi spre vânzare produse de sezon.

21 de căsuțe din lemn și rulote, care vor fi amplasate în centrul municipiului, vor oferi vizitatorilor preparate din carne și lapte, siropuri și dulcețuri, produse de patiserie, vinuri, produse handmade, cadouri, decorațiuni și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, produse de artizanat, jucării și bijuterii.

Târgul va include și o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiționale calde, ceai și vin fiert cu scorțișoară.

Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de cântece de iarnă. Începând din 2 decembrie 2017, în fiecare sâmbătă și duminică, pe scena din Piața Unirii vor avea loc concerte de muzică ușoară și folclor susținute de soliști și ansambluri cunoscute.

Pe toată perioada desfășurării Târgului de Iarnă, organizatorii vor oferi participanților la eveniment o mulțime de alte surprize.