Conducerea Apa Serv va analiza situația reclamațiilor venite de la Lupeni

Home Stiri la zi Conducerea Apa Serv va analiza situația reclamațiilor venite de la Lupeni
Conducerea Apa Serv va analiza situația reclamațiilor venite de la Lupeni

După ce primarl municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a cerut ieri demisia șefului Secției Apă-Canal din Lupeni al Apa Serv, conducerea operatorului regional spune că va analiza situația.

Directorul general al Apa Serv, Costel Avram afirmă însă că, până acum, nu are nici un fel de reproșuri la adresa lui Constantin Zaharia, șeful Secției Apă-Canal de la Lupeni și Uricani. ”Sigur că vom face o analiză, și pe baza lucrurilor care i se impută șefului de secție de la Lupeni de către primarul de acolo și vom vedea cum stau lucrurile cu adevărat. Dacă există probleme și e nevie, evident că voi lua măsuri. Dar, în acest moment, personal nu am ce să-i reproșez lui Zaharia”, a declarat Costel Avran, directorul general al Apa Serv.

Acesta afirmă în același timp că, din păcate, faptul că Administrația Publică Locală de la Lupeni a refuzat să adere de la început a ADI APA Valea Jiului a făcut ca în municipiul Lupeni să nu fie efectuate reabilitări ale rețelelor de apă și canalizare în prima etapă a programului european derulat, în acest sens, de Apa Serv. ”Lipsa investițiilor în infrastructura de apă și canalizare generează, din păcate, probleme numeroase, pe care încercăm să le gestionăm cum putem mai bine. Lucrurile se vor schimba însă radical în bine după ce vom implementa investițiile din etapa a doua a programului de reabiltare a rețelelor de apă și canalizare, unde Lupeniul și Uricaniul sunt prioritare. Până atunci însă, mi-e teamă că vor mai fi avarii în aceste orașe, pe rețelele vechi, și nu puține”, a mai precizat Costel Avram.

Conducerea Apa Serv Valea Jiului va analiza situația de la Lupeni după revenirea directorului general, aflat în aceste zile la o importantă reuniune națională a Asociației Române a Apelor.