“Continental ContiEngineering”, astăzi, la Universitatea din Petroșani

Home Educație “Continental ContiEngineering”, astăzi, la Universitatea din Petroșani

 Facultatea de Inginerie Mecanică si Electrică a Univesrității din Petroșani găzduiește astăzi, 24 noiembrie, o nouă ediție a evenimentului intitulat “Continental ContiEngineering”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu firma Continental, una dintre cele mai cunoscute și apreciate firme automotive din Europa. La ântâlnire sunt așteptați, în primul rând, studenții și masteranzii din cadrul  Facultății de Inginerie Mecanică si Electrică, dar și alte persoane interesate de oportunitățile educaționale și profesionale oferite de oferite de firma Continental.

“Dacã esti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ti subiecte interesante pentru lucrarea de diplomã. Gãseste un profesor care este de acord sã îti coordoneze lucrarea în compania noastrã. Putem adapta tema initialã astfel încât sã îndeplinim cererea institutiei de învãtãmânt”, se arată în prezentarea oficială a evenimentului pe site-ul companiei.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 12:00 în amfiteatrul A4 Aron Poantă al Universității din Petroșani, după următorul program:

* orele 12:00 – 12:45 – prezentarea generală Continental, Prezentare Departament Powertrain Sensors & Actuators,

* orele 13:00 – 14:00 schimb de experiență între studenți și un inginer Software Continental.