La Petroșani, de Sf. Andrei, se aprind luminile sărbătorilor

Home Administrație La Petroșani, de Sf. Andrei, se aprind luminile sărbătorilor
La Petroșani, de Sf. Andrei, se aprind luminile sărbătorilor

Municipalitatea din Petroșani dă astăzi, de Sf. Andrei, startul sărbătorilor de iarnă care vor marca întreaga lună decembrie.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi invită cetățenii, de la copii, părinți și bunici, să vină în această seară, în jurul orei 18,00 în Parcul Central ”Carol Schreter” din Petroșani, acolo de unde va fi pornit iluminatul ornamental care va îmfrumuseța zona centrală a Petroșaniului, dar și mai multe cartiere ale orașului, începând de astăzi și până după sărbătorile Crăcunului și Anului Nou.

”Ne-am străduit să facem în așa fel încât iluminatul ornamental din Parcul Carol Schreter, din Centrul Civic, de pe străzi și din cartierele mari ale Petroșaniului să fie unul deosebit și am convingerea că am reușit acest lucru. Joi seara, cu ocazia sărbătorii de Sf. Andrei, vă invit să pornim împreună iluminatul ornamental și să dăm startul sărbătorilor de iarnă la Petroșani”, spune primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

La Petroșani, în cinstea sărbătorilor de iarnă, în Parcul Carol Schreter va fi împodobit și un brad natural, iar programele artistice se vor succeda din prima până în ultima zi de decembrie, în diverse locuri publice sau în sălile de spectacole din oraș. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi dă asigurări că au fost pregătite și o serie de surprize pentru luna decembrie, care vor fi dezvăluite la momentul oportun.

De asemenea, pe perioada sărbătorilor de iarnă, la Petroșani va fi deschis și un mic târg de Crăciun, cu produse specifice.