Înaintări în grad și distincții pentru pompierii hunedoreni cu ocazia Zilei Naționale a României

Home Stiri la zi Înaintări în grad și distincții pentru pompierii hunedoreni cu ocazia Zilei Naționale a României
Înaintări în grad și distincții pentru pompierii hunedoreni cu ocazia Zilei Naționale a României

În cadru festiv, în prezența prefectului județului Hunedoara, Fabius Kiszely, cu ocazia Zilei Naționale a României a avut loc, la sediul I.S.U. Hunedoara, ceremonia de înaintare în gradul  următor înainte de termen a unor ofițeri și subofițeri, trecerea în corpul ofițerilor și decernarea de distincții și premii pentru pompierii care s-au remarcat în cadrul profesional.

Astfel, 2 ofițeri au fost înaintați în grad înaintea expirării stagiului minim la gradul de locotenent colonel și maior, 5 subofițeri au fost avansați la gradele de plutonier adjutant și plutonier adjutant șef iar un maistru militar la clasa a II-a.

Trei subofițeri au avansat în corpul ofițerilor în urma unor concursuri, aceștia primind noile grade cu această ocazie.

De asemenea, trei subofițeri au primit distincții onorifice iar o angajată, personal civil, s-a pensionat după 13 ani de activitate în cadrul I.S.U. Hunedoara.

Inspectorul șef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean apreciază că aprecierea militarilor vine în urma faptelor deosebite săvârșite de aceștia pe timpul misiunilor încredințate, pentru salvarea de vieți și pentru rezultate merituorii obținute în activitate.