Spectacol ”Din inimă, pentru suflete”, astăzi la Palatul Cultual Lupeni

Home Anunțuri Spectacol ”Din inimă, pentru suflete”, astăzi la Palatul Cultual Lupeni
Spectacol ”Din inimă, pentru suflete”, astăzi la Palatul Cultual Lupeni

Palatul Cultural din Lupeni găzduiește astăzi, de la ora 13,00 un deosebit spectacol artistic, oferit cu ocazia zilei de Sf. Nicolae, în mod special copiilor dar și tuturor celor cu inimă de copil, de către Asociația ”Parco Cavalli” din Valea Jiului.

Pentru organizarea acestui eveniment, alături de Parco Cavalli au venit în ajutor Consiliul județean Hunedoara, Primăria municipiului Lupeni, Asociația Sara Maria Vest, Asociația ”Sf. Apostol Andrei” din Lupeni și Centrul Școlar de Pedagogie Curativă ”Rudolf Steiner” din Hunedoara. ”Ne-am propus și am convingerea că având alături de noi atât de mulți oameni care și-au oferit sprijinul, vom reuși să punem în scenă un spectacol foarte frumos, cu muzică de calitate și momente artistice pe care le vom aplauda în mod evident. Pentru acest lucru, le mulțumesc tuturor celor care s-au oferit să ne fie parteneri în acest proiect”, spune Florin Vrabie.

Spectacolul, intitulat ”Din inimă, pentru suflete” este oferit cu titlu gratuit tuturor celor care doresc să ia parte la acest eveniment (desigur, în limia locurilor disponibile în sala de spectacol). Pe scenă vor urca artiști deja consacrați ai cântecului și jocului tradițional românesc, precum: Adrian Stanca, Ciprian Roman, Ovidiu Olari, Denisa Mureșan, Norica Hațegan, Adina Hada, Mariana Suciu, Viorica Bândușan, Alisa Toma sau Monica Țugulea. Acestora li se vor alătura artiștii din cadrul Grupului de colindători ”Sălășana”, Ansamblului artistic ”Jienii Petroșaniului”, Ansamblului folcloric ”Junii Petrileni” și Orchestra de muzică populară ”Cântec românesc”.

”Îi așteptăm cu drag alături de noi, la acest eveniment, pe toți cei care vor să se bucure alături de noi de un spectacol de calitate, dar și de încheierea unui nou an de succes pentru Asociația Parco Cavalli”, mai spune Florin Vrabie.