Gimnasta Gina Gogean, invitat în programul ”Campionii României” la Colegiul ”Anghel Saligny” din Simeria

Home Educație Gimnasta Gina Gogean, invitat în programul ”Campionii României” la Colegiul ”Anghel Saligny” din Simeria
Gimnasta Gina Gogean, invitat în programul ”Campionii României” la Colegiul ”Anghel Saligny” din Simeria

Gimnasta Gina Gogean, s-a întâlnit miercuri, 13 decembrie, cu elevii de la Colegiului Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria, în cadrul programului național ”Campionii României”. Circa 200 de elevi și cadre didactice de la Colegiului Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeriaau participat la întâlnirea cu multipla campioană la gimnastică artistică Gina Gogean.

Directorul Colegiului Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria, prof. Emilia Felciuc – în calitate de gazdă, i-a salutat pe cei prezenți, iar Lorincz Szell – directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret din județul Hunedoara le-a prezentat elevilor obiectivele principale ale Programului Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”, derulat de Ministerul Tinereului și Sporturilor.

”Gina Gogean a împărtășit momente din viața sa de sportiv de performanță, de la începutul carierei și până în prezent, dar și aspecte din viața sa de zi cu zi, scoțând în evidență importanța deosebită a spiritului de fair – play pe lângă cea a rezultatelor obținute”, a declarat Lorincz Szell.