Avram Iancu, înoată 12 ore în scop caritabil, la Petroșani

Home Stiri la zi Avram Iancu, înoată 12 ore în scop caritabil, la Petroșani
Avram Iancu, înoată 12 ore în scop caritabil, la Petroșani

Povestea micuțului Patric Andrei, un băiețel de 7 anișori din Petroșani, elev la Școala nr. 6 din Petroșani, diagnosticat recent cu o tumoare, pe care v-am mai prezentat-o în paginile ziarului, l-a impresionat și pe recordmanul sportiv Avram Iancu.

Acesta a decis să organizeze un eveniment caritabil pentru susținerea lui Patric, internat în prezent la Spitalul Marie Curie din Capitală, care, pentru a avea o șansă la viață are nevoie de tratamente și intervenții costisitoare, pe care singură, familia nu le poate susține.

”Voi înota 12 ore pentru Patric Andrei! Fiind la rându-mi tată, știu ce înseamnă durerea părintească în astfel de cazuri. Pentru aceasta, luni 18.12.2017, voi înota în mod caritabil pentru Patric, la bazinul Didactic din Petroșani, între orele 9-21. Pentru a-l ajuta, scot la licitație obiectele mele vestimentare din timpul traversării înot a Canalului Mânecii, de anul trecut. Este vorba despre casca de înot și ochelarii folosiți atunci când am reușit un record de rezistență (62 de km și 17 ore 54 minute de înot încontinuu). Cine dorește să achiziționeze această cască și ochelarii de înot, pentru a-l ajuta pe Patric, o poate face pentru 500 lei respectiv 750 lei, prețurile fiind cele de pornire a licitației. Cine dorește să liciteze este rugat să o facă în dreptul fiecărei fotografii a obiectelor amintite, postate pe pagina mea de facebook”, a spus Marius Avram Iancu.