Sărbătoare de suflet pentru familiile de aur ale Lupeniului

Home Administrație Sărbătoare de suflet pentru familiile de aur ale Lupeniului
Sărbătoare de suflet pentru familiile de aur ale Lupeniului

Cele mai frumoase sărbători sunt cele care petrec în familie. Cu aceste gânduri au dorit să întâmpine sărbătorile din acest an și reprezentanții Primăriei și Consilului local al municipiului Lupeni, care au omagiat cele mai respectabile familii din comunitatea locală, în cadrul unui eveniment public în care cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost felicitate de primarul Lucian Resmeriță, de viceprimarul Iacob Mesaroș, dar și de alți membri ai aparatului Administrației Locale din municipiul Lupeni.

“Ce frumos este atunci când comunitatea îşi exprimă recunoştinţa pentru familiile cei care au convieţuit împreună  50 de ani de viaţă. Vă felicit că aţi reuşit să treceţi cu bine peste toate vicisitudinile. Aici, la Lupeni, suntem ca într-o mare familie, suntem comunitatea care-şi respectă seniorii, părinţii şi bunicii care ne-au stat şi nouă alături în cele mai dificile momente, așa cum au fost alături de noi la cele mai frumoase momente din viață. Pentru ceea ce aţi făcut pentru noi, vă mulţumim şi vă urez să aveţi parte de sănătate şi sărbători fericite alături de cei dragi”, le-a spus invitaților săi speciali, primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță.

La finalul anului 2017, cuplurile de aur ale comunității locale din Lupeni, premiate de edili poartă de 50 deani pe certificatele de căsătorie, următoarele nume: Maria şi Francisc Farkas, Ruxandra şi Ioan Baba, Aglaia şi Miron Mihăiesc, Elena şi Vasile Tetea, Cătălina şi Alexandru Viorică, Margareta şi Alexandru Andrei Ladislau Cazan, Eugenia şi Mihai Negru, Aurelia şi Dumitru Tâmpău, Olga Lucia şi Gavril Gabor, Maria şi Ion Gigel, Margareta şi Dumitru Tucana, Rafila şi Aurel Lazăr Cristea, Eugenia şi Gheorghe Gaita.

Cu toții s-au declarat încântați de evenimentul organizat în cinstea lor, de cuvintele frumoase ale primarului Lucian Resmeriță, dar și de cadourile primite din partea autorităților locale din municipiul Lupeni.