Finalul anului 2017 aduce pentru 20 de familii din Petrila, o casă nouă

Home Administrație Finalul anului 2017 aduce pentru 20 de familii din Petrila, o casă nouă
Finalul anului 2017 aduce pentru 20 de familii din Petrila, o casă nouă

Administrația locală de la Petrila a reușit să facă 20 de familii fericite, chiar pe finalul anului 2017, astfel încât noul an 2018 să îi prindă pe tinerii beneficiari în casă nouă.

Inaugurarea noului bloc ANL de la Petrila, situat pe strada Prundului din localitate, a avut loc joi, 28 decembrie 2017, în prezența autorităților locale petrilene și a directorului ANL, Andrei Țurcanu.

Noul bloc de locuințe de la Petrila este destinat tinerelor familii din localitate, este construit după ultimele reglementări europene în ceea ce privește dotarea apartamentelor, cuprinde 20 de apartamente dotate fiecare cu centrală pe gaz proprie, amplasate în două scări pe patru nivele iar, ca noutate pentru orașul Petrila, fiecare scară este prevăzută cu lift.

”Mă bucur că am reușit să dăm în folosință aceste apartamente moderne tinerelor familii. Vreau să le mulțumesc celor de la ANL București, celor care conduc ANL București la momentul acesta, pentru faptul că s-au implicat și constructorul a reușit să respecte termenele și am reușit să le dăm în folosință. Eu sper ca, anul viitor, să obținem finanțare pentru încă un bloc în continuare, pentru că sunt multe cereri neonorate, unii dintre cei care s-au înscris și acum nu au reușit să obțină, îmi pare rău pentru ei, dar îi asigur că mă lupt în continuare să mai avem încă un bloc ANL în Petrila, să pot să mulțumesc pe majoritatea dintre ei”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

În continuare, primarul Vasile Jurca, a dorit să menționeze în mod expres sprijinul important venit din partea directorului ANL, Andrei Țurcanu, acesta devenind chiar un navetist București – Petrila, fără de care finalizarea la termen a lucrărilor poate nu erau posibile. ”Este un bloc de locuințe cu 20 de apartamente destinate tinerilor, mă bucur că astăzi au fost puși în posesie, sper să aibă grijă de ele și să le folosească așa cum trebuie”, a spus Andrei Țurcanu, director ANL.

Emoțiile și-au spus cuvântul la primirea cheilor apartamentelor. Pentru toți beneficiarii era o surpriză, deoarece aceștia nu au văzut anterior cum va arăta noua casă în care vor locui. Desigur, surpriza a fost și mai mare atunci când și-au văzut modernele apartamente, unii dintre aceștia având chiar lacrimi de bucurie.

”Mulțumim domnului primar și întregii echipe, ne bucurăm nespus de acest cadou, apartamentul este foarte frumos și spațios, chiar nu ne-am așteptat”; ”Este foarte frumoasă locuința și trebuie să mulțumim lui Dumnezeu pentru aceasta și tot cu ajutorul Lui o vom păstra așa cum am primit-o. De patru ani așteptăm această zi minunată”, acestea au fost doar câteva dintre mulțumirile tinerilor beneficiari ai apartamentelor.

Noul bloc de locuințe este foarte bine compartimentat, fiecare apartament fiind compus din baie, bucătărie și două camere. Toate apartamentele sunt dotate cu centrale termice pe gaz. După semnarea contractelor de utilități, tinerii beneficiari se vor putea muta efectiv.