Cel mai mare Revelion din Valea Jiului, la Hotel Rusu, în Parâng

Home Reportaj Cel mai mare Revelion din Valea Jiului, la Hotel Rusu, în Parâng
Cel mai mare Revelion din Valea Jiului, la Hotel Rusu, în Parâng

Cel mai mare Revelion din Valea Jiului a avut loc, la cumpăna dintre ani, în stațiunea Parâng din municipiul Petroșani, în eleganta ambianță a Hotelului Rusu.

Peste 500 de persoane au ales să petreacă aici noaptea Anului Nou, într-o petrecere cu ingrediente culinare sofisticate și de excepție, cu muzică de calitate și artiști de renume printre invitați, cu DJ, lasere și superbe focuri de artificii la miezul nopții.

”Noaptea dintre ani a fost, la Hotel Rusu, una cu totul specială. Peste 500 de persoane au ales Rusu Grand Ballroom, pentru o petrecere de Revelion de neuitat. Mulţumim tuturor celor ce au ales locaţia noastră pentru petrecerea dintre ani. Împreună cu aceștia, am reuşit să organizăm cel mai mare și nădăjduim cel mai frumos Revelion din Valea Jiului. Vă mulţumim! La mulţi ani, tuturor!”, a spus Cristian Tamaș, managerul resortului turistic Hotel Rusu.

 

Acesta apreciază că și în anul 2018, Hotel Rusu va păstra la aceeași cotă ridicată calitatea serviciilor turistice oferite clienților săi și va încerca să rămână un punct de reper pe harta destinațiilor de top din Valea Jiului.

Foto: Facebook/Hotel Rusu