Consiliul Județean Hunedoara selectează patru tineri hunedoreni pentru a fi cooptați în programul european EURODYSSÉE

Home Administrație Consiliul Județean Hunedoara selectează patru tineri hunedoreni pentru a fi cooptați în programul european EURODYSSÉE
Consiliul Județean Hunedoara selectează patru tineri hunedoreni pentru a fi cooptați în programul european EURODYSSÉE

Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, este din anul 1992 membru activ în Adunarea Regiunilor Europei (ARE). În anul 1995 Județul Hunedoara a aderat la PROGRAMUL EURODYSSéE, derulat sub egida ARE, program ce promovează schimburi de tineri între regiunile membre pentru stagii profesionale de 4-6 luni în condiții de reciprocitate în susținerea financiară. Sunt peste 30 de regiuni în Europa care fac parte din PROGRAMUL EURODYSSÉE.  De la administrație la turism și de la arhitectură la artă contemporană, există o gamă extrem de largă de profesiuni agreate pentru stagii prin PROGRAMUL EURODYSSÉE. Până în prezent, Consiliul Județean Hunedoara a trimis în stagiu EURODYSSÉE un număr de 45 de tineri și a primit 25.

Chiar în acest an, în derularea PROGRAMUL EURODYSSéE, Consiliul Județean Hunedoara are confirmată primirea unui număr de patru stagiari veniți din regiunile Batumi-Georgia, Catalonia – Spania și Valencia – Spania. Aceștia vor urma în județul Hunedoara stagii profesionale în domeniul asistenței sociale și economiei.

Pentru anul 2018, Consiliul Județean Hunedoara selectează patru tineri hunedoreni pentru a fi cooptați în PROGRAMUL EURODYSSÉE. Ca să fie eligibile, persoanele interesate trebuie să aibă între 20 și 30 de ani, să fie absolvenți de liceu sau facultate, să fie în căutarea unui loc de muncă și să dorească la modul real un schimb de experiență în meseria pe care doresc să o practice în viitor.

Cei interesați pot să își trimită CV-ul pe adresa: Consiliul Județean Hunedoara, Serviciul Relații Externe, Asocieri și Relații Interinstituționale, Deva, str. 1 Decembrie 1918, nr. 28, telefon: 0254.212590. Persoane de contact: Dan Eugen Crișan, șef serviciu și Anca Dumitra, inspector.

CV-urile pot fi trimise și în format digital la adresa de e-mail: relatiiexterne_cjh@yahoo.com

Doritorii sunt rugați să menționeze pe plic sau în titlul e-mailului: pentru EURODYSSÉE 2018.