Hotel Rusu pune la dispoziție parcare gratuită pentru turiștii care urcă în Parâng cu TS3

Home Reportaj Hotel Rusu pune la dispoziție parcare gratuită pentru turiștii care urcă în Parâng cu TS3
Hotel Rusu pune la dispoziție parcare gratuită pentru turiștii care urcă în Parâng cu TS3

Complexul turistic Hotel Rusu pune la dispoziția turiștilor care doresc să urce în zona domeniului schiabil din masivul Parâng, utilizând instalația de telescaun TS3, 150 de locuri de parcare gratuită, în zona situată sub cortul de evenimente al complexului, la circa 30 de metri de stația de îmbarcare a TS3. Parcarea este luminată și supravegheată non stop prin sistem video.

Facilitatea este oferită gratuit de Complexul turistic ”Hotel Rusu” pentru turiști, indiferent dacă aceștia sunt cazați sau nu la acest resort, aceasta fiind valabilă pe tot parcursul sezonului turistic de iarnă, respectiv până la data de 31 martie 2018.

Conducerea Hotel Rusu informează, de asemenea, că parcarea de sus, din curtea hotelului, cu o capacitate 50 locuri,  rămâne accesibilă, cu taxă, in limita locurilor disponibile.

Turiștii care ales în aceste zile să urce la schi în stațiunea Parâng-Petroșani  trebuie să știe că sunt pregătite corespunzător pentru schi pârtiile Sub Telescaun, Europarang, B (partea superioară) și pârtia A pentru începatori. Cele două telescaune de acces în domeniul schiabil vor funcționa, după cum urmează: Telescaunul vechi: între 9,00 și 17,00 (la 16:30 fiind ultima îmbarcare), iar Telescaunul nou (TS3) va funcționa în intervalul 10,00-16,00.