Paturi pentru nou-născuți, donate de Crucea Roșie la Spitalul din Vulcan

Home Stiri la zi Paturi pentru nou-născuți, donate de Crucea Roșie la Spitalul din Vulcan
Paturi pentru nou-născuți, donate de Crucea Roșie la Spitalul din Vulcan

Subfiliala locală de Cruce Roșie din municipiul Vulcan, cu sprijinul companiei P&G au donat Spitalului municipal Vulcan un număr de șase paturi speciale pentru nou-născuți, în cadrul unui proiect derulat de P&G, intitulat „Hai să dăruim un nou început pentru un nou născut”.

Potrivit coordonatorului voluntarilor de Cruce Roșie din Vulcan, Daniel Hălăstăuan, valoarea donației este de aproape 14.000 de lei, având în vedere că prețul unui astfel de pat special pentru bebeluși este 1.999 de lei, la care se adaugă costul unui număr de 250 de cearșafuri. ”Proiectul este derulat de cei de la P&G, însă darorită activităților pe care Crucea Roșie le-a derulat n mod constant la Vulcan, cei de la firma respectivă au ales să doneze cele 6 paturi, prin noi, Spitalului din Vulcan. Este vorba despre paturi pentru bebeluși de ultimă generație, acționate hidraulic. Ne-am bucurat că am putut face această donație spitalului nostru și mă bucur că și cei de la P&G s-au gândit la noi”, a declarat Daniel Hălăstăuan.

La evenimentul organizat astăzi la secția de specialitate a Spitalului Municipal Vulcan, cu prilejul predării-primirii dnațiilor, alături de voluntarii Crucii Roșii din municipiul Vulcan s-a aflat și apreciatul sportiv al Văii Jiului, Toma Coconea.