PSD Hunedoara salută decizia nominalizării Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier

Home Politică PSD Hunedoara salută decizia nominalizării Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier
PSD Hunedoara salută decizia nominalizării Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier

Prin intermediul unei declarații comune, liderii PSD Hunedoara salută decizia Comitetului Executiv Național privind desemnarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier al României, cu atât mai mult cu cât aceasta este prima femeie prim-ministru a țării noastre.

”În ambele sale mandate de europarlamentar, Viorica Dăncilă a pus mereu pe primul loc prioritățile țării. Este un coleg loial, un bun profesionist și cel mai important – Viorica Dăncilă este un om bun. Va avea o misiune grea, dar Organizația Județeană a PSD Hunedoara îi va acorda tot sprijinul”, spune deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD Huneodara.

La rândul ei, deputatul Natalia Intotero, un colaborator apropiat al președintelui Organizației de femei din PSD, Viorica Dănclă, apreciază că aceasta este una dintre cele mai muncitoare și implicate colege din echipa social-democrată. ”Un om deschis, bun, cu care îți face plăcere să vorbești. Este un om de echipă, la care am găsit mereu înțelegere, susținere și determinare. Îi vom fi alături cu toții în dificila misiune pe care și-a asumat-o cu toată responsabilitatea”, a declarat Natalia Intotero.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea de Prim Ministru cu care PSD va merge astăzi la Palatul Cotroceni, la consultările cu președintele Klaus Iohannis.