Calificativ de ”foarte bine” pentru activitatea secretarului municipiului Vulcan

Home Administrație Calificativ de ”foarte bine” pentru activitatea secretarului municipiului Vulcan
Calificativ de ”foarte bine” pentru activitatea secretarului municipiului Vulcan

Activitatea din anul 2017 a secretarului municipiului Vulcan, jr. Rodica Peter a fost supusă, potrivit legii, unei evaluări din partea primaruui și Consiliului local al municipiului Vulcan.

La fel ca și în anii precedenți, din analiza făcută a rezultat că secretarul municipiului Vulcan și-a îndeplinit cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu, motiv pentru care și pentru activitatea din 2017 Rodicăi Peter i-a fost atribuit calificativul ”Foarte Bine”.

”Doamna secretar Rodica Peter și-a făcut treburile foarte bine și în cursul anului 2017, a înregistrat toate documentele care au intrat şi care au ieşit din primărie, iar în urma controalelor nu au fost găsite probleme deosebite în activitatea instituției noastre. Apreciez și rolul deosebit al doamnei Peter în cadrul activităților Consiliului local și de aceea am propus consilierulor acordarea calificativului de Foarte Bine pentru activitatea din anul trecut a doamnei secretar Rodica Peter. Fapt care s-a și întâmplat, votul consilierilor fiind unanim în acest sens”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Din partea Consiliului local Vulcan, despre activitatea secretarului Rodica Peter au vorbit, tot în termeni laudativi, consilierii locali Pompiliu Barbu (PSD) și Eugenia Bărbiță (PNL).