Săptămâna trecută, echipa de fotbal din Liga a 3-a, ACS Șirineasa, a sunat adunarea pentru pregătirile de iarnă

Home Stiri la zi Săptămâna trecută, echipa de fotbal din Liga a 3-a, ACS Șirineasa, a sunat adunarea pentru pregătirile de iarnă
Săptămâna trecută, echipa de fotbal din Liga a 3-a, ACS Șirineasa, a sunat adunarea pentru pregătirile de iarnă

Noutățile curg pe bandă rulantă la reîntâlnirea liderei seriei a IV -a din Liga a 3-a, ACS Șirineasa, echipă care își desfășoară activitatea la Petroșani.

Astfel, echipa a pornit cu un staff nou în conducerea clubului. 21 de jucători au participat la reunirea echipei, iar zilele viitoare sunt așteptați să vină și alți noi sportivi, toți jucători de liga 1 și liga a 2-a.

Senegalezul de 32 de ani, Gueye Mansour, va juca din returul de campionat pentru lidera seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Șirineasa. Fotbalistul nu a ales să joace la ASU Poli Timișoara, în liga a II-a, în favoarea echipei de la Petroșani, pentru a sprijini echipa în drumul ei spre promovare. Gueye Mansour a semnat un contract pe un an și jumătate cu ACS Șirineasa.

O altă noutate din lotul ACS Șirineasa este venirea lui Marian Stoenac, care a evoluat la echipa din liga a 3-a, CNS Cetate Deva. Originar din Motru, Marian Stoenac a jucat în ultimul an și jumătate la Juventus București, cu care a obținut o promovare în liga secundă și alături de care a terminat pe prima poziție în eșalonul al doilea, la finalul anului 2016, cu șanse mari de a accede pe prima scenă. A jucat apoi la Deva, în cadrul echipei de liga a 3-a din dorința de a evolua mai mult.

Noul antrenor secund al echipei este George Zima, un tânăr de 28 de ani. Posesor al Licenței B UEFA, Zima a fost coleg la Școala de Antrenori cu ”principalul” Dan Vasilică. În 2017, George Zima a fost declarat antrenorul anului de AJF Bihor.

Zilele acestea va veni și noul antrenor cu portarii, clubul este în negociere cu un fost portar din Liga 1, cu scopul de a fi cooptat în poziția de antrenor-jucător, acestea fiind doar câteva din noutățile staff-ului.

Fostul jucătorul al echipei Inter Petrila din Liga a 4-a, Bogdan Matei a făcut deja primele antrenamente cu noua sa echipă din Liga a III-a, ACS Șirineasa. Jucătorul s-a arătat încântat că a reușit să facă din nou un pas înainte în cariera sa de jucător. El a alergat cot la cot cu noile achiziții Gueye Mansour și Marian Stoenac.

Jucătorii echipei de la Petroșani au făcut și vizitele medicale la Severin, peste care au trecut cu bine toată echipa lui Dan Vasilică.

Se vehiculează ideea ca în intervalul 30 ianuarie – 10 februarie ACS Șirineasa să plece într-un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia, acestea fiind informații neoficiale.