”Ziua Unirii” vine la Hotel Rusu la pachet cu ”Muzica sufletului tău”

Home Cultură ”Ziua Unirii” vine la Hotel Rusu la pachet cu ”Muzica sufletului tău”
”Ziua Unirii” vine la Hotel Rusu la pachet cu ”Muzica sufletului tău”

Situat la înălțime nu doar din perspectiva geografică ori din cea a serviciilor turistice pe care le oferă, Complexul turistic ”Hotel Rusu” din Masivul Parâng își face din ce în ce mai clar simțită prezența și în derularea unor evenimente publice, artistice, sportive și de divertisment.

Astfel, după succesul repurtat la cumpăna dintre ani, odată cu organizarea celui mai mare Revelion al anului 2018 din Valea Jiului, Hotel Rusu organizează, în cinstea zilei de 24 Ianuarie, două seri de muzică și dans memorabile, cu muzică românească de cea mai bună calitate, alături de câteva dintre vocile cele mai frumoase ale Văii Jiului. Artiștii Ileana Berki, Simona Ionașc, Niki Nuță și Puiu Lăcătuș aduc ”Muzica sufletului tău” în două concerte de zile mari, care vor avea loc la  Hotel Rusu în zilele de 23 ianuarie și 24 Ianuarie, cu începere de la ora 19,00.

Atmosfera unui spectacol 100% românesc, de cea mai bună calitate, va fi întregită de meniul tradițional, cu cele mai gustoase produse culinare românești (dar și experiențe culinare din bucătăria internațională) pregătite de echipa condusă de maestrul bucătar Chef  Paul Mihăilescu.

Dacă doriți să luați parte la seria de evenimente ”Muzica sufletului tău”, rezervați-vă de pe acum un loc la show-urile care vor avea loc pe  și 23 și 24 ianuarie 2018, la Hotel Rusu din stațiunea Parâng-Petroșani.

În altă ordine de idei, Complexul Hotelier Rusu anunță că s-a alăturat organizatorilor evenimentului sportiv național ”Parâng Night Challange 2018” care va avea loc pe 17 februarie 2018, la inițativa apreciatului sportiv Avram Iancu. ”Pentru cei interesați de acest eveniment sportiv, fie în calitate de participanți, fie în calitate de suporteri sau pur și simplu de turiști, informăm că doar la Rusu Grand Ballroom veți putea  petrece alături de Avram Iancu și colegii acestuia de la AS Bike & Run Petroșani, după concursul de alergare montană și de schi de sâmbătă 17 februarie, în cadrul evenimentului After party Parangul Night Challenge, de la ora 20:00”, a declarat Cristian Tamaș, managerul Complexului Turistic Hotel Rusu.

Pentru a vă asigura un loc la această petrecere, puteți face rezervări de pe acum, la numărul de telefon 0742.087.221 sau la recepția hotelului. Intrarea este gratuită, iar petrecerea After party Parângul Night Challenge este una doar cu băuturi alcoolice și non alcoolice, fără o consumație minima impusă.

De asemeena, Hotel Rusu pregătește deja și petrecerile de primăvară, care vor fi organizate  aici cu prilejul Zilei Femeii, evenimente despre care vă vom informa în edițiile noastre viitoare.