”Junii Petrileni” intră în etapa a doua a duelului ansamblurilor folclorice ”La Măruță”, pe 13 februarie

Home Cultură ”Junii Petrileni” intră în etapa a doua a duelului ansamblurilor folclorice ”La Măruță”, pe 13 februarie
”Junii Petrileni” intră în etapa a doua a duelului ansamblurilor folclorice ”La Măruță”, pe 13 februarie

Cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal și Țara Românească au intrat în competiție pentru titlul suprem iar TU, telespectatorul emisiunii ”La Măruță” difuzată de PRO TV, decizi câștigătorul prin vot online sau SMS în timpul transmisiei în direct.

În prima etapă a acestui concurs folcloric, județul Hunedoara a fost reprezentat de Ansamblul ”Junii Petrileni”, care au excelat prin jocul, portul, bucatele și tradițiile momârlanilor de pe Valea Jiului, câștigând dreptul de a merge în etapa următoare, etapă în care vor concura cele 12 ansambluri folclorice rămase în competiție, dintre cele mai bune din țară.

Așa cum ați făcut și în prima etapă, cu ajutorul dumneavoastră ”Junii Petrileni” pot merge și mai departe, condiția fiind doar să le acordați votul, online sau prin SMS, în timpul transmisiei în direct care se va desfășura în data de 13 februarie, ora 15.00.

Zilele următoare vor afla și ansamblul cu care vor intra în competiție directă și vă vom anunța la acel moment.

Le urăm succes încă de pe acum și trebuie să le spunem că suntem mândri de a-i avea ca reprezentanți ai acestor frumoase plaiuri frumoase momârlănești, foarte bogate în tradiții și folclor, le ținem pumnii și, desigur: Votăm cu ”Junii Petrileni!”