La Lupeni au demarat lucrările edilitare de primăvară

Home Administrație La Lupeni au demarat lucrările edilitare de primăvară
La Lupeni au demarat lucrările edilitare de primăvară

Deși din punct de vedere calendaristic ne află încă în plină iarnă, vremea bună de afară a determinat reprezentanții administrației publice locale din municipiul Lupeni să dea, anul acesta, mai repede, startul lucrărilor edilitar-gospodărești specifice sezonului de primăvară.

Astfel, angajații Primăriei au început de astăzi o serie de lucrări de toaletare a copacilor de pe domeniul public, a zonelor verzi din cartierele orașului și cele care țin de curățenie. ”Am început astăzi primele lucrări de primăvară, pentru că vremea este corespunzătoare pentru acest tip de activități. Acționăm în centrul orașului, în zona Aleea Narciselor, prin toaletarea copacilor și curățenia pe zonele verzi. Vom extinde acest tip de acțiuni pe raza întregului municipiu Lupeni deoarece ne dorim cu toții să trăim într-un oraș frumos, într-un oraș curat, într-un oraș îngrijit”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

De altfel, primarul Lupeniului a fost prezent astăzi pe Aleea Narciselor, pentru a da startul acestui tip de activități edilitare și pentru a se asigura că muncitorii acționează corespunzător.