Studenții din Petroșani pot participa la competițiile europene de antreprenoriat

Home Educație Studenții din Petroșani pot participa la competițiile europene de antreprenoriat

Studentii Universității din Petroșani sunt invitați să participe la cele două Competiții Europene de Antreprenoriat, pe care Junior Achievement le organizează in 2018: Business Plan Challenge si Company of the Year.

In cadrul acestor competitii, tinerii au sansa sa-si dezvolte competente antreprenoriale si sa-si testeze ideile de business.

Participanții care vor obține cele mai bune rezultate în cadrul acestor competiții, vor beneficia de premii în valoare totală de 25.000 EUR  dar și de burse de participare la Școala de vară Next Generation Leaders Forum, din Ontario, Canada, în luna august 2018. În plus, echipa câștigătoare a finalei naționale se va califica și va participa la finala europeana a competiției – European Enterprise Challenge, care va avea loc în luna iunie 2018, la Riga, în Letonia.

Din cadrul universităților participante se pot înscrie mai multe echipe de studenți, fiecare echipă fiind formată din 2-6 studenți, cu vârsta cuprinsă ntre 19-30 ani, sub îndrumarea unui coordonator ales de aceștia. Înscrierile se fac online, în perioada 12-26 februarie 2018.

Informații complete despre procedura de înscriere la aceste competiții studențești dar ș despre regulament și materialele bibliografice se regăsesc la adresa: http://jar.ro/bpc18