Spectacol-concurs ”Ce știm despre ziua de Dragobete”, la Palatul Cultural din Lupeni

Home Cultură Spectacol-concurs ”Ce știm despre ziua de Dragobete”, la Palatul Cultural din Lupeni

Sărbătoarea Dragobetelui, una dintre cele mai dragi sărbători ale românilor, va fi marcată anul acesta la Lupeni, nu doar în cadrul unui frumos spectacol artistic regizat de inimosul prof. Petronela Baldovin, coordonatoul Cenaclului artistic ”Pas cu Pas”, ci și în cadrul unui inedit concurs de cunoștințe generale având ca subiect chiar iubărețul Dragobete.

Cele doua evenimente vor avea loc, laolaltă, în cadrul unui spectacol organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Iosif Tellmann” și Cenaclul ”Pas cu Pas”, ambele din Lupeni și va fi găzduit la Palatul Cultural din Lupeni în data de vineri, 23 februarie 2018, de la ora 17,30. Potrivit coordonatorului acestui eveniment, prof. Petronela Baldovin, în cadrul spectacolului vor avea loc momente de teatru, muzică folk, muzică ușoară și muzică populară.

Ca de obicei, fiind vorba despre un eveniment organizat de autoritățile locale, accesul publicului în sala de spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile. În acest sens, invitațiile urmează să fie distribuite prin intermediul rețelei de învățământ din municipiul Lupeni.

”Orice eveniment în care avem ocazia de a-i aduce sub luminile rampei și în atenția oamenilor pe talentații copii ai Lupeniului, este un prilej de bucurie pentru noi toți. Spectacolul de Dragobete, pe care-l organizăm împreună cu cei la activa asociație culturală ”Iosif Tellmann” se înscrie în acest concept și se bucură, ca de fiecare dată, de întregul sprijin al adminstrației publice locale. În mod evident, acesta este doar primul spectacol pe care-l prezentăm anul acesta împreună cu acești copii minunați din orașul nostru”, spune primarul Lucian Resmeriță.