Junii Petrileni vor concura marți,13 februarie, în semifinalele duelului ansamblurilor folclorice

Home Cultură Junii Petrileni vor concura marți,13 februarie, în semifinalele duelului ansamblurilor folclorice
Junii Petrileni vor concura marți,13 februarie, în semifinalele duelului ansamblurilor folclorice

Ansamblul „Junii Petrileni” va intra în competiție marți, 13 februarie, începând cu ora 15:00, în emisiunea „La Măruță” difuzată de PRO TV în duelul celor mai bune grupuri folclorice.

Acestea se vor întrece în semifinalele pentru titlul suprem al celui mai bun ansamblu folcloric din România iar telespectatorii decid cine va fi câștigătorul marii finale!

”Suntem pregătiți sufletește pentru următorul duel și sperăm să avem și de această dată sprijinul telespectatorilor pentru că doar ei decid prin vot care va fi ansamblul câștigător. Avem pregătite surprize frumoase din bogata tradiție a folclorului momârlănesc care vor fi cu siguranță pe placul publicului”, a declarat Costică Cigmăian, directorul Ansamblului Junii Petrileni.

Emisiunea interactivă a trustului TV a avut o mare priză la public, folclorul și tradițiile țării noastre fiind la mare cinste pentru fiecare comunitate în parte. Județul nostru a fost reprezentat cu cinste de talentații membri ai Junilor Petrileni,

”Vă invit să susținem împreună folclorul și tradițiile noastre și pe inimoșii membri ai ansamblului, contez pe sprijinul dumneavoastră, atât al cetățenilor orașului Petrila, al Văii Jiului și al Județului Hunedoara, cât și al tuturor celor care iubesc folclorul și tradițiile noastre din întreaga țară”, spune mesajul primarului orașului Petrila, Vasile Jurca.

Cei care doresc să susțină Ansamblul ”Junii Petrileni” pentru a ajunge în etapa următoare, o pot face votând prin SMS la numarul 1266 cu textul „Hunedoara”, sau online la http://lamaruta.protv.ro/voteaza.