Consiliul local Petroșani își votează astăzi bugetul pe 2018

Home Administrație Consiliul local Petroșani își votează astăzi bugetul pe 2018

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a convocat pentru miercuri, 14 februarie 2018, Consiliul local al municipiului Petroșani în ședință extraordinară, pentru dezbaterile finale și aprobarea Bugetului local al municipiului Petroșani pe anul 2018.

Pe ordinea de zi a ședinei de astăzi, consilierii locali vor avea de analizat și aprobat alte două proiecte. Unul vizează aprobarea alocării din bugetul local a sumei de 2.000 lei în vederea participării Primăriei municipiului Petroşani şi a Consiliului Local în calitate de coorganizator alături de AS Bike & Run Petroşani la ediţia a V-a a concursului ,,Parângul Night Challenge” în data de 17 februarie 2018. Cel de-al doilea are ca subiect aprobarea Procedurii de selecție a partenerului în vederea funcționării în condiții optime a cinematografului ”Victoria” din municipiul Petroșani.

Toate proiecte de hotărâre care vor fi analizate în ședința extraordinară a Consiliului local de la Petroșani din 14 februarie, sunt inițuate de primarul Tiberiu Iacob Ridzi. Ședința va avea loc în Sala de şedinţe a Consiliului Local, începând cu ora 15,00.