Municipalitatea din Lupeni își votează luni, 19 februarie, Bugetul public pentru anul 2018

Home Administrație Municipalitatea din Lupeni își votează luni, 19 februarie, Bugetul public pentru anul 2018
Municipalitatea din Lupeni își votează luni, 19 februarie, Bugetul public pentru anul 2018

Luni, 19 februarie 2018, de la ora 14,00 Consiliul local Lupeni este convocat în ședință extraordinară, principalul punct de pe ordinea de zi a acestei ședințe fiind dezbaterea și adoptarea Bugetului local al municipiului Lupeni pentru anul 2018 și estimările bugetare pentru perioada 2019-2021.

Ședința a fost convocată, în temeiul art. 39 aliniatul (2) şi (5) din Legea nr. 215/ 2001, privind Administraţia publică locală, republicată, prin dispoziția emisă de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Acesta ne-a informat că, pe ordinea de zi a dezbaterilor mai fugirează și alte proiecte de hotărâre, printre care se numără, spre exemplu, aprobarea participării Consiliului local al Municipiului Lupeni în calitate de coorganizator al spectacolului-concurs pentru copii – „Ce știm despre Dragobete ?” împreună cu Asociația Culturală Iosif Tellmann prin cenaclul “Pas cu pas” sau aprobarea preluării de la SC UNIVERSAL EDIL SA, în administrarea directă a Consiliului local al Municipiului Lupeni a apartamentelor aflate în domeniul privat al Municipiului Lupeni .

Toate proiectele de hotărâre ce urmează a fi analizate și aprobate în ședința extraordinară din 19 februarie 2018 a  Consiliului local Lupeni sun inițiate de primarul Lucian Resmeriță.