Cenaclul Boema vă propune un Dragobete cu poeți și poete

Home Cultură Cenaclul Boema vă propune un Dragobete cu poeți și poete
Cenaclul Boema vă propune un Dragobete cu poeți și poete

Tradiția reuniunilor literare ale Cenaclului Boema, susținute de Asociația Rosa Multiflora continuă. Astfel, sâmbătă, 24 februarie, la Restaurantul „Românesc” din Piața Centrală a Petroșaniului, Cenaclul „Boema” (aflat sub egida Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România) se va întruni în ședința publică intitulată „DRAGOBETE CU POEȚI ȘI POETE”.

Cu acest prilej, scriitorul Marian Boboc va lansa volumul de versuri propaspăt scos de sub tipar, intitulat: „str. bețivilor. poeme de iubire”. Despre acesta vor vorbi poeții și eseiștii Ion Hirghiduș și Gilbert Danco,

Sărbătoarea Dagobetelului programează în familia Cenaclului Boema și o întâlnire de suflet cu poeta Clara Mărgineanu, care va veni în Petroșani din București, special pentru acest eveniment. ”Cu știința redutabilei realizatoare de emisiuni culturale care este, poeta Clara Mărgineanu va dialoga cu Marian Boboc despre cartea sa, despre înțelesurile acestei lumi în declin, despre bărbați și femei, despre femei și bărbați. Pentru puțin timp, vor fi locuitori ai golului dintre cuvinte, pe care va încerca să-l anime. Clara Mărgineanu va recita din lirica sa, atât de potrivită pentru această zi. De fapt, și ea și Marian Boboc vor dărui de Dragobete eșantioane din inimile lor de poeți”, se arată într-un comunicat de promovare a evenimentului.

Alături de scriitorii din Cenaclul „Boema” și cu acest prilej vor fi prezenți, ca de obicei, Asociația „Rosa Multiflora” Petroșani (președinte – Costel Avram), „Ziarul Văii Jiului” (director – Cătălin Docea) și Aron Dumitrescu, patronul Restaurantului „Românesc”.