Nutriționistul Vlachos Fotis conferențiază, sâmbătă 24 februarie, la Vulcan

Home Educație Nutriționistul Vlachos Fotis conferențiază, sâmbătă 24 februarie, la Vulcan
Nutriționistul Vlachos Fotis conferențiază, sâmbătă 24 februarie, la Vulcan

Doamnele din Organizația de femei a PSD Vulcan și-au propus ca, anul acesta, să marcheze într-un mod aparte, sărbătoarea de Dragobete.

Pentru că toată lumea iubește sănătatea, doamnele (dar în egală măsură și domnii) din Vulcan pot participa, gratuit, la evenimentul intitulat ”De Dragobete, iubește românește !) care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 11,00 în sala Cinematografului ”Luceafărul” din municipiul Vulcan.

În cadrul acestui eveniment, cunoscutul și apreciatul nutriționist Vlachos Fotios, director general al Eurodiet România, va susțineo conferință în care cei interesați vor putea afla ce și cum trebuie să facem pentru a adopta un stil de viață sănătos.

De asemena, printre temele de dezbatere figurează și alte întrebări de interes major, spre exemplu, cum să prețuim dragostea și grija față de sănătatea jumătății noastre, a copiilor noștri, a părinților noștri, a celor dragi.

Alături de alți invitați, și alte surprize pe care vi le pregătesc organizatorii, sunteți așteptați să descoperiți secretele unei alimentații corecte.