Invitație la Gala Excelenței Hunedorene

Home Stiri la zi Invitație la Gala Excelenței Hunedorene

Consiliul Județean Hunedoara, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Hunedoara, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Teatrul de Artă Deva și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara organizează marți, 27 februarie, de la ora 14.00, festivitatea de premiere a celor mai buni elevi și sportivi hunedoreni. Evenimentul va avea loc la Teatrul de Artă Deva, în Sala de spectacole. 

 

Cu acest prilej, 55 de elevi și profesori coordonatori ai acestora, dar și alți 56 de sportivi și antrenori din județul Hunedoara vor fi recompensați cu diplome și premii în bani pentru rezultatele excepționale obținute la olimpiade și concursuri.

 

Elevii și profesorii lor vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute la etapa județeană a Olimpiadelor Naționale Școlare din anul școlar 2016-2017.

 

Sportivii și antrenorii lor vor fi premiați pentru rezultatele de excepție obținute la disciplinele olimpice și neolimpice în cursul anului 2017.

 

Participanții la festivitate vor primi în dar și un scurt moment artistic oferit de Teatrul de Artă Deva.

 

Intrarea este liberă pentru publicul interesat.