CNAS și CAS Hunedoara și-au manifestat interesul de a înființa la Petroșani un punct de lucru permanent

Home Stiri la zi CNAS și CAS Hunedoara și-au manifestat interesul de a înființa la Petroșani un punct de lucru permanent

Casa Națională de Asigurări de Sănătate și-a manifestat în repetate rânduri interesul cu privire la înființarea unui oficiu permanent în Valea Jiului.

În acest sens, reprezentanții instituției arată că prin adresa LM99/08.01.2018, CNAS a solicitat CAS Hunedoara definirea propunerilor cu privire la criteriile de înființare a oficiilor de asigurări de sănătate fără personalitate juridică. Urmare acestei adrese, Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara a transmis CNAS, prin adresa nr. 2726/12.01.2018 propunerile cu privire la criteriile de înființare a unui oficiu de asigurări de sănătate fără personalitate juridică în municipiul Petroșani.

Precizările au fost prezentate de reprezentanții CAS Hunedoara ca urmare a informațiilor apărute în mass-media din județul Hunedoara cu privire la înființarea unui punct de lucru permanent al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în Petroșani.