Startul returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Home Stiri la zi Startul returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile
Startul returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Condițiile meteorologice din această săptămână în tot județul Hunedoara au determinat cluburile sportive din județ să depună la AJF Hunedoara cereri de amânare a primei etape din returul campionatului județean de fotbal.

Astfel, comitetul de urgență al AJF Hunedoara, întrunit statutar conform articolului 43 din Statutul AJF Hunedoara în data de 28.02.2018, a luat următoarele hotărâri:

  1. S-a hotărât amânarea etapei cu numărul 16 a campionatului județean Liga a IV -a (seniori și juniori), care trebuia să se desfășoare în data de 03-04 martie 2018, pentru data de 25 aprilie 2018;
  2. S-a hotărât amânarea începerii campionatelor de juniori C, D, E cu o săptămână.

Iarn întârziată a pus mai multe probleme cluburilor sportive, perioada de pregătire desfășurându-se anevoios în raport cu anii trecuți. Terenurile de fotbal nu au fost propice desfășurării meciurilor amicale de aceea, majoritatea echipelor de fotbal, au jucat puține astfel de partide de pregătire.

Campionatul Județean de Fotbal hunedorean ar urma să înceapă cu etapa cu numărul 17 programată pentru data de 10-11 martie 2018.

La Petrila, terenul de fotbal din cadrul Stadionului ”Parângul” Lonea a fost grav afectat în această săptămână din cauza unei spărturi apărute în coloana de apă care traversează terenul.

Condițiile meteo nefavorabile întârzie refacerea gazonului pe porțiunea afectată însă, conducerea Apa Serv Valea Jiului împreună cu primăria orașului Petrila au promis că vor acorda tot sprijinul pentru a aduce terenul de fotbal la forma inițială, imediat ce vremea o va permite, pe porțiunea afectată fiind nevoie de replantarea gazonului.

Până atunci, echipa de fotbal Inter Petrila va fi nevoită să joace partidele de acasă pe un alt stadion care va fi anunțat la momentul jocurilor.