Poliţiştii hunedoreni au “amendat” cu flori doamnele și domnișoarele depistate în trafic

Home Stiri la zi Poliţiştii hunedoreni au “amendat” cu flori doamnele și domnișoarele depistate în trafic
Poliţiştii hunedoreni au “amendat” cu flori doamnele și domnișoarele depistate în trafic

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, poliţiştii rutieri hunedoreni au participat, în mai multe localităţi din judeţ, la o serie de acțiuni cu caracter preventiv, devenite deja tradiţie pentru Poliţia Română.

Şi de această dată, au fost vizate doamnele şi domnişoarele aflate la volan, care au fost „trase pe dreapta” şi „sancționate” cu flori.

Acţiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Deva, dar şi în alte localităţi din judeţ (Petroşani, Hunedoara, Haţeg, Brad etc.) pe lângă flori, poliţiştii oferindu-le participantelor la trafic şi pliante cu recomandări vizând conduita preventivă la volan şi obligativitatea respectării prevederilor legislaţiei rutiere.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Cazier din cadrul I.P.J. le-au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor care s-au prezentat astăzi la ghişeu pentru a ridica certificatul de cazier judiciar.

Poliţiştii hunedoreni le urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor să se bucure de o primăvară frumoasă şi lipsită de evenimente rutiere!