Hotel Rusu, numărul 1 în organizarea celor mai mari petreceri din Valea Jiului !

Home Reportaj Hotel Rusu, numărul 1 în organizarea celor mai mari petreceri din Valea Jiului !
Hotel Rusu, numărul 1 în organizarea celor mai mari petreceri din Valea Jiului !

Cele peste 400 de femei care au ales anul acesta să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii la Complexul turistic Rusu din masivul Parâng au făcut, în mod categoric, cea mai bună alegere.

Asta deoarece aici petrecerea s-a încins pe ritmurile celor mai bune piese muzicale, iar invitatul special al organziatorilor, Dorian Popa, s-a dovedit la rândul său un veritabil om de spectacol. La muzica bună, antren și bună dispoziție, pentru reușita unui eveniment cu adevărat special pentru toate participantele a contribuit, în mod la fel de categoric, meniul special creat pentru 8 Martie de chef Paul Mihăilescu, apreciatul artist culinar care conduce bucătăria de la Rusu.

”Dacă petrecerea de revelion a fost startul distracţiei în acest an, în luna martie la Rusu Grand Ballroom, am sărbătorit femeia aşa cum se cuvine. Peste 400 de doamne şi domnişoare au petrecut alături de Dorian Popa, invitatul nostru special. Hotel Rusu rămâne astfel numărul 1 în organizarea celor mai mari petreceri !”, spune Cristian Tamaș, managerul Complexului Turistic Rusu.

Deja, la Hotel Rusu a fost pusă în vânzare și oferta specială pentru sărbătorile de Paște ale anului 2018, care se anunță de pe acum a fi un alt eveniment de succes în această frumoasă locație turistică a Văii Jiului.