Horațiu Mălăele și Maia Morgenstern vin la Deva cu comedia ”Fierarii”

Home Cultură Horațiu Mălăele și Maia Morgenstern vin la Deva cu comedia ”Fierarii”
Horațiu Mălăele și Maia Morgenstern vin la Deva cu comedia ”Fierarii”

Teatrul de Comedie București prezintă premiera ”Fierarii”, marți, 17 aprilie 2018, la ora 19:00, pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva.

Piesa ”Fierarii” (după dramaturgul Milos Nikolic), în regia lui Horațiu Mălăele, este o comedie trăsnită care aduce în prim-plan adulterul, pe de o parte, abordat într-o manieră comică, iar pe de altă parte, războiul, cu inevitabilele sale drame.

Un fierar neamț află că propriul copil este, de fapt, fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soția sa a făcut un copil tot cu un fierar, chiar dacă român și refugiat. Nici soția românului n-a rămas mai prejos, în absența soțului. A făcut și ea un copil cu un soldat rus – tot fierar. Spre finalul piesei, neamțul se transformă din victimă în vinovat – pentru că și el este tatăl-fierar al unui copil rus.

Una peste alta, nicio nevastă n-a trădat breasla soțului, iar fierarilor nu le mai rămane decât să-și dea mâna.

Piesa are o distribuție de excepție: Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță, Valentin Teodosiu/Mircea Rusu.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețul de 100 de lei, la agenția de bilete a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” Deva și pot fi achiziționate de luni până joi, între orele 16:00-17:00, și sâmbăta, între orele 11:00-13:00.

Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037.

FOTO: facebook/Teatrul de Comedie