La Lupeni, după sărbători, s-a reluat în forță operațiunea ”Străzi asfaltate”

Home Administrație La Lupeni, după sărbători, s-a reluat în forță operațiunea ”Străzi asfaltate”
La Lupeni, după sărbători, s-a reluat în forță operațiunea ”Străzi asfaltate”

Întrerupte doar pentru câteva zile, pentru a da și muncitorilor, dar și  administratorilor orașului, posibilitatea de a se bucura de Sfintele Sărbători de Paște, lucrările edilitare și cele de modernizare a infrastructurii publice din municipiul Lupeni, au fost reluate astăzi.

Drumarii au reînceput să toarne asfalt pe străzile din zonele aflate în execuție, potrivit programului de investiții intitluat ”Modernizare străzi, alei și trotuare din municipiul Lupeni”, unul dintre cele mai mari programe de investiții publice aflat în desfășurare în această localitate.

Astăzi, 11 aprilie 2018, drumarii au fost prezenți pe Bulevardul Păcii din Cartierul Bărbăteni, acolo unde vor acționa și în zilele următoare. Înainte de Paște, în cadrul aceluiași program de investiții publice, s-a acționat prin turnare de covor asfaltic pe trotuarele din zona Cinematografului Cultural.

Primarul municipiului Lupeni spune că programul ”Modernizare străzi, alei și trotuare din municipiul Lupeni” este unul amplu, astfel încât drumarii vor avea de lucru încă mult timp de acum înainte pentru a-l pune efectiv în pactică. La finalul acestui program, tot după spusele primarului Lucian Resmeriță, arterele pietonale, dar și o parte din străzile municipiului Lupeni vor fi corespunzătoare utilizării lor pentru mulți ani de-acum înainte.

În paralel, edilii din Lupeni caută soluții pentru a obține finanțarea necesară și pentru modernizarea arterelor rutiere de pe Bulevardul principal al orașului, dar și pentru alte străzi care necesită reabilitare și modernizare.