Final de săptămână cu rezultate remarcabile ale arcașilor din Aninoasa (SCM Deva)

Home Stiri la zi Final de săptămână cu rezultate remarcabile ale arcașilor din Aninoasa (SCM Deva)
Final de săptămână cu rezultate remarcabile ale arcașilor din Aninoasa (SCM Deva)

Arcașii din Valea Jiului, componenți ai echipei SCM Deva au participat, la finalul săptămânii trecute, la două competiții sportive majore, care le-au adus rezultate pe măsură.

Astfel, în perioada 13-15 aprilie 2018, la București au avut loc întrecerile din cadrul ”Cupei Primăverii” la tir cu arcul. În cadrul acestui eveniment sportiv de tradiție, componenții echipei de tir cu arcul de la SCM Deva au obținut următoarele rezultate:

  • Miklos Eduard – locul I
  • Urițescu Andreea – locul I
  • Marcu Răzvan locul II
  • Timpu Mario locul III
  •  Pușca Gigi locul III

In urma acestor rezultate obținute de arcașii din Aninoasa, echipa SCM Deva a câștigat Trofeul ”CUPA PRIMĂVERII” ediția 2018.

În aceeași perioadă (13-15 aprilie 2018), în localitatea Kamnik  din Slovenia, s-a desfasurat etapa de Cupă Mondială la tir cu arcul intitulată ”2018 Veronica’s Cup World Ranking Event”, eveniment la care au participat sportivi din 19 țări ale lumii.

Din reprezentativa României au făcut parte 4 sportivi de la SCM Deva, respectiv Miklos Beatrice, Boroș Luminița, Tănăsescu Flavius și Ghenadi Iepuri.

În cadrul întrecerilor, sportiva Miklos Beatrice a reușit să obțină trei rezultate extraordinare, clasându-se de două ori pe prima poziție și o dată pe cea de-a doua poziție de pe podium, astfel: Locul II la individual arc olimpic cadete, Locul I – echipe arc olimpic cadete (împreuna cu Frai Timeea de la CSM Iasi și Amaiestroaie Mădălina de la CSS Radăuți), respectiv Locul I – echipe mixte arc olimpic cadeți (împreună cu Buzilă Tudor de la CSS Rădăuți)

De remarcat este și faptul că arcașul Tănăsescu Flavius, aflat la prima sa participare înt-o competiție majoră, a reușit performanța de a se clasa pe prima poziție a podiumului cu echipa de arc olimpic cadeți, împreună cu Frai Cosmin de la CSM Iași și Buzilă Tudor de la CSS Rădăuți.

Atârt antrenorul Gigi Pușca, cel care a însoțit echipa SCM Deva la deplasarea de la București, cât și antrenorul Viorel  Habian, care a însoțit lotul național de tir cu arcul la competiția din Slovenia,  se declară, în mod evident, multumiți de prestația elevilor pe care-i pregătesc și de rezultatele obținute de acestea, rezultate pentru care sportivii și antrenorii merită felicitări sincere.