Lecții gratuite de echitație pentru copii, în grădina complexului hotelier Rusu din Parâng

Home Educație Lecții gratuite de echitație pentru copii, în grădina complexului hotelier Rusu din Parâng
Lecții gratuite de echitație pentru copii, în grădina complexului hotelier Rusu din Parâng

Complexul Hotelier Rusu din stațiunea turistică Parâng Petroșani, în parteneriat cu firma Carpathian Horse Treckking vor organiza duminică, 22 aprilie 2018, o sesiune specială de echitație destinată copiilor.

Astfel, în grădina Hotel Rusu, timp de 6 ore, copiii vor putea avea ocazia să petreacă momente inedite și desoebit de plăcute în compania unor frumoși ponei. În același timp, cei mai curajoși, vor avea ocazia de a participa, gratuit, la lecții de echitație oferite de Călin Popa, administratorul firmei din Petrila, Carpathian Horse Treckking.

Programul special de turism dedicat copiilor, de către Hotel Rusu, este organizat sub genericul ”Lasăți copiii să cunoască un prieten adevărat !”

”Copiii noștri au nevoie de modele și de o viață sănătoasă. Noi avem obligația să cultivăm caracterele integre și să creăm un univers care să ofere perspective atât pentru ei, cât și pentru frumoasa noastră zonă. Altfel, nu le putem cere să rămână acasă !”, spune Cristian Tamaș, administratorul Hotelului Rusu din Petroșani.

Hotel Rusu este una dintre cele mai apreciate destinații de turism din Valea Jiului, fiind apreciată atât pentru superba sa așezare care-i conferă statutul de punct de plecare spre aventurile montane din Munții Parâng, dar și pentru serviciile hoteliere și culinare de excepție, pe care le pune la dispoziția turiștilor, precum și pentru calitatea evenimentelor sociale, culturale și artistice pe care le organizează și le găzduiește.