Vulcanul a găzduit parada concurenților, organizatorilor și susținătorilor Festivalului ”Fii star în țara ta !”

Home Cultură Vulcanul a găzduit parada concurenților, organizatorilor și susținătorilor Festivalului ”Fii star în țara ta !”
Vulcanul a găzduit parada concurenților, organizatorilor și susținătorilor Festivalului ”Fii star în țara ta !”

Festivalul de muzică și talent ”Fii star în țara ta !”, inițiat și organizat la Vulcan de familia Cătălin și Antonela Țugulea, a luat astăzi startul ediției a cincea. Peste 200 de copii și tineri se vor întrece în cadrul acestui festival-concurs de muzică ușoară, populară, folk dar și în alte ramuri ale talentului artistic și scenic, într-un spectacol-concurs maraton care va avea loc vineri, sâmbătă și duminică, la sala IMAX din municipiul Vulcan.

Astăzi, în prima zi de festival, pe Bulevadul Mihai Viteazu din Vulcan a avut loc și tradiționala paradă a concurenților, organizatorilor și susținătorilor acestui proiect cultural-artistic. Aceștia au defilat pe principalele artere rutiere ale Vulcanului, pentru a atrage atenția locuitorilor asupra acestui eveniment care transformă Vulcan, preț de câteva zile, în Capitala muzicală a României.

La eveniment, ca de fiecare dată când e vorba de tinerii talentați ai Vulcanului, a participat și primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile, secondat de viceprimarul Cristian Merișanu și de o parte a membrilor Consiliului local. ”Folclorul românesc, membrii familiei Țugulea și comunitatea Vulcanului, au astăzi un numitor comun: FII STAR ÎN ȚARA TA. Am defilat împreună cu toți cei ce sunt alături de acest festival minunat, dedicat tinerilor care iubesc folclorul. Și la ediția din acest an sunt prezenți concurenți din mai multe județe ale țării. Doresc succes tuturor participanților iar organizatorilor festivalului, Cătălin, Antonela și Monica Țugulea, le mulțumesc încă o dată în numele întregii comunități a Vulcanului, pentru contribuția semnificativă în viața culturală a municipiului nostru”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Cei care doresc să vizioneze recitalurile concurenților la ediția din acest an a Festivalului ”Fii Star în țara ta !” pot face acest lucru, astăzi (până la ora 18,00) sâmbătă și duminică, începând cu ora 10,00 la sala IMAX din Vulcan (fostul Club Muncitoresc al Sindicatelor). Intrarea este liberă.