Zeițe grecești sculptate în ciocolată, expuse la Shopping City Deva

Home Stiri la zi Zeițe grecești sculptate în ciocolată, expuse la Shopping City Deva
Zeițe grecești sculptate în ciocolată, expuse la Shopping City Deva

Între 2 și 10 mai, arta clasică și ciocolata își dau întâlnire în Shopping City Deva! În această perioadă, centrul comercial găzduiește o expoziție cu statuete din ciocolată, inspirate din mitologia greacă, dar și alte activități tematice pentru vizitatori, printre care ateliere interactive de pictură pentru copii și adulți, degustări de ciocolată, dar și un kiosk cu bunătăți dulci, gata de cumpărat pentru acasă.

În cadrul evenimentului, în Shopping City Deva vor fi expuse sculpturile a 8 zeițe grecești, realizate integral din ciocolată cu 54% cacao. Vizitatorii centrului comercial pot admira reprezentări ale operelor de artă clasice în mărime naturală, de aproximativ 1.60 metri înălțime. Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros sunt doar câteva dintre statuetele expuse în Shopping City Deva, iar o singură sculptură poate cântări până la 130 de kilograme.

Potențialul artistic al ciocolatei va fi evidențiat și printr-o serie de activități creative, dedicate atât artiștilor amatori și profesioniști, cât și copiilor. Ateliere de pictură tematice vor fi organizate pentru vizitatorii centrului comercial, iar cei mici pot participa la o serie de workshopuri interactive, în cadrul cărora vor învăța cum să picteze eroii lor preferați din desenele animate cu ajutorul diferitelor sortimente de ciocolată.

Printre surprizele evenimentului se numără și o degustare de ciocolată, potrivită pentru cei mai pofticioși vizitatori ai centrului comercial. Mai mult, un kiosk cu produse dulci va fi amenajat în Shopping City Deva, de unde clienții mall-ului își pot cumpăra bunătăți din ciocolată pentru acasă.

Expoziția de Ciocolată va fi amplasată în Shopping City Deva între 2 și 10 mai, în proximitatea magazinului H&M. Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit, așadar toți iubitorii de artă sunt invitați să descopere sculpturile celor 8 zeițe grecești realizate integral din ciocolată și să ia parte la activitățile interactive, organizate în Shopping City Deva pe durata evenimentului.

Mai multe informații despre activitățile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe http://shoppingcitydeva.ro/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoppingCityDeva/.