S-au reluat lucrările la drumul din Dealu Babii. S-au aprobat investițiile și pentru lucrările din Crividia.

Home Administrație S-au reluat lucrările la drumul din Dealu Babii. S-au aprobat investițiile și pentru lucrările din Crividia.
S-au reluat lucrările la drumul din Dealu Babii. S-au aprobat investițiile și pentru lucrările din Crividia.

Lucrările la modernizarea drumului județean DJ 666 Merișor-Dealu Babii au fost reluate începând de astăzi, când utilajele drumarilor care acționează pe tronsonul de drum ce aparține Consiliului județean Hunedoara și-au reluat lucrările de asfaltare. Acestea au ajuns deja în zona centrală a satului Dealu Babii și vor coborî spre Crividia.

În același timp, pe porțiunea de drum din colonia de la Crividia și până la intersecția cu DN 66A, în centrul vechi al municipiului Vulcan, vor începe anul acesta lucrările de modernizare a carosabilului, pe întreaga porțiune de drum ce aparține de Consiliul local Vulcan. În acest scop, zilele trecute, în ședința de Consiliu local a fost adoptat proiectul pentru aprobarea Notei conceptuale și a temei de proiect pentru investiția ”Modernizare străzi și alei pietonale pe strada Teodora Lucaciu, str. Crividia și str. In Creangă din municipiul Vulcan”.

Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu a inspectat astăzi șantierul lucrărilor de infrastuctură rutieră din Dealu Babii. El apreciază că, dacă totul decurge conform termenelor stabilite, anul acesta vom putea utiliza, în bune condiții, pe asfalt nou, ruta auto Vulcan-Crividia-Dealu Babii-Merișor, pe DJ 666.