”Culorile copilăriei” au strălucit la Clubul copiilor din Petrila

Home Cultură ”Culorile copilăriei” au strălucit la Clubul copiilor din Petrila
”Culorile copilăriei” au strălucit la Clubul copiilor din Petrila

Clubul Copiilor din Petrila a găzduit, la finalul săptămânii, proba de participare directă la concursul regional de arte plastice și decorative ”Culorile Copilăriei”, aflat la debutul ediției a VII-a.

”Cu o mare disponibilitate din partea elevilor și o lăudabilă implicare a profesorilor coordonatori, ediția din acest an are noutatea participării directe a elevilor, lucru ce face ca activitatea să fie o experiență utilă pentru fiecare”, a declarat prof. Radu Chința, directorul Clubului Copiilor și Elevilor din Petrila.

Finalitatea acestui proiect va lua forma unei expoziții ce va oglindi toate lucrările elevilor implicați în aceste activități frumoase.

Zeci de lucrări de artă plastică, realizate de elevii pasionați de desen, pictură, grafică și alte forme de manifestare a spiritului artistic au fost prezentate în această etapă a concursulului ”Culorile Copilăriei”. Lucrările realizate de tinerii aspiranți la statutul de artist plastic au fost evaluate de un juriu format din apreciații artiști prof. Eugen Bencău (din Petroani) și prof. Petru Birău (din Petrila), cărora li s-au alăturat profesori pasionați de artele frumoase, precum Teodosie Cuciuc, Lupu Raimond,  Cipriana Chința, Liliana Matei, Alin Apostoiu, Luminița Mihoc, Dănuț Ban, Simonel Bucur, Robert Humel, Ioan Ardeleanu, Falticska Kriss și Radu Chința.

Potrivit directorului Clubului Elevilor din Petrila, și acest eveniment a fost un schimb de experiență plăcut și util. A fost o sărbătoare a artelor din care fiecare am câștigat câte ceva!