40 de parcele de teren disponibile în Pasul Vîlcan

Home Administrație 40 de parcele de teren disponibile în Pasul Vîlcan
40 de parcele de teren disponibile în Pasul Vîlcan

Consiliul local al municipiului Vulcana  aprobat astăzi disponibilizarea unui număr de 40 de parcele de teren situate în zona turistică a localității, la Pasul Vâlcan, în zona satului de vacanță, respectiv în zona cunoscută sub numele ”Trei fagi”.

Parcelele de teren vor fi scoase la licitație publică de către autoritățile administrației locale de la Vulcan, calendarul licitației urmnd a fi anunțat în perioada imediat următoare.

”Am aprobat astăzi, în ședința de Consiliu local, scoaterea la licitație a unui număr de 40 de parcele de teren în Pasul Vîlcan. Acestea se vor licita public, pentru a fi concesionate, în vederea construirii de case de vacanță, moteluri, hoteluri, restaurante, de către investitorii interesați”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Pretul de pornire al licitatiei este de 2,60 lei/mp./an (fără TVA) și 0,20 lei pasul de licitatie, pentru terenurile din zona satului de vacanță de la Pasul Valcan;
Pretul de pornire al licitatiei este de 1,50 lei/mp./an (fără TVA) și 0,20 lei pasul de licitatie, pentru terenurile din zona Trei Fagi;