S-a mai stins un titan al presei românești: Cristian Țopescu

Home Stiri la zi S-a mai stins un titan al presei românești: Cristian Țopescu
S-a mai stins un titan al presei românești: Cristian Țopescu

Unul dintre jurnaliștii de geniu ai presei sportive din țara noastră, Cristian Ţopescu, a spus astăzi ”Adio !” vieții sale pe această lume. La 81 de ani, Cristian Țopescu s-a stins într-un spital din București, după o săptămână în care medicii au încercat, din păcate, fără succes, să-l mai țină alături de noi, pe acest pământ.

Vestea trecerii la cele veșnice a lui Cristian Țopescu a fost primită cu un infinit regret de către toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, dar și de către toți cei care au trăit la intensitate maximă cele mai importante momente din istoria sportului românesc, din ultima jumătate de secol.

„România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot” a spus Gheorghe Hagi. La fel, Nadia Comăneci a scris, pe blogul ei, că astăzi este o zi tristă pentru sportul românesc.  ”Cristian Țopescu a fost Un om extraordinar, care va rămâne mereu în inimile noastre. Mulţumesc, Cristian pentru momentele minunate !”, a scris Nadia Comăneci.

Ecourile trecerii în eternitate ale lui Cristian Țopescu sunt la fel de dureroase și în Valea Jiului. Sute de mesaje triste, care-și exprimă regretul pentru dispariția marelui gazetar sportiv, au fost postate și de sportivi sau suporteri din regiunea noastră. Fostul arbitru internațional Ioan Danciu, bun prieten al lui Cristian Țopescu, spune că incredibila veste, care vine după ce alte și alte personalități ale României au trecut la cele veșnice în ultima vreme, îi dă senzația că marile valori ale României se duc cu atâta ușurință, încât rămânem fără repere în toate domeniile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !