Două zile de poveste la Lupeni, în cinstea Zilei Copilului

Home Stiri la zi Două zile de poveste la Lupeni, în cinstea Zilei Copilului
Două zile de poveste la Lupeni, în cinstea Zilei Copilului

Copiii din Lupeni vor avea parte și în acest an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, de atenția cuvenită, nu doar din partea părinților și bunicilor, ci și din partea autorităților locale din municipiul Lupeni.

Astfel, ca urmare a demersurilor făcute de primarul localității, prof. Lucian Resmeriță, momentele speciale dedicate copiilor vor debuta, la Lupeni, încă din ziua de 31 mai 2018, când copii sunt așteptați, de la ora 18,00 în Parcul Copiilor de la Bărbăteni la o întâlnire cu Magicianul poveștilor, apreciatul actor Marian Râlea și trupa Abracadabra. Vă asteptăm, dragi copii din Lupeni, să ne jucăm de-a copiii mari, să fim prinți si zâne bune, supereroi și vrăjitoare! Vă îmbrățișez, dragii mei și nu uitați să credeți în magie și în voi. Noi putem, noi suntem magicieni!”, spune îndrăgitul actor Marian Rîlea.

Pe 1 iunie, de la ora 13,00 în același Parc al Copiilor de la Bărbăteni, vor fi prezenți actorii de la Teatrul „Ion D. Sîrbu” din Petroșani, cu cele mai frumoase personaje din ”1001 de povești”, cărora le vor da viață, exlcusiv pentru copiii din Lupeni, îndrăgiți actori precum: Alexandru Mihai, Irina Bodea Radu,  Alexandru Cazan, Daniel Cergă, Simona Codreanu, Oana Crișan, Oana Liciu-Gogu, Nicoleta Niculescu, Amelia Toaxen, Radu Tudosie, Corina Vișinescu, Laurențiu Vlad, Mihai Sima, Gheorghe Stoica, Izabela Badovics și Sergiu Fîrte.

”Dragi copii și părinți, vă așteptăm in Parcul Copiilor din Bărbăteni, atât joi,31 mai, începând cu orele 18,00 cât și pe 1 iunie, începând cu orele 13,00 să petrecem momente de neuitat împreună cu Magicianul Marian Rîlea și cu actorii de la Teatrul „Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Primăria și Consiliul local Lupeni a pregătit, pe lângă aceste momente și alte surprize dedicate Zilei Copilului. Vă aștept și, încă de pe acum, vă spun La mulți ani !”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.