Acces gratuit de 1 Iunie, cu telegondola, pentru copii,la Straja

Home Reportaj Acces gratuit de 1 Iunie, cu telegondola, pentru copii,la Straja
Acces gratuit de 1 Iunie, cu telegondola, pentru copii,la Straja

Copiii sunt invitați să petreacă de Ziua Copilului, momente frumoase în natură, în stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni.

În acest sens, pentru a veni în sprijinul acestora, primarul municipiului Lupeni a dispus ca instalația de telegondolă care asigură transportul pe cablu în stațiunea Straja să funcționeze cu program normal pe data de 1 Iunie. Mai mult, de ziua lor, toți copiii care vor să urce în Straja, vor avea acces gratuit la telegondolă.

”Cu ocazia Zilei Internaționale a copilului telegondola din Stațiunea Straja va circula gratuit în data de 01.06.2018. Vrem astfel să venim în sprijinul celor care vor să urce la munte și să petreacă în Straja. Ne dorim să avem cât mai mulți turiști în stațiunea montană chiar și pe perioada verii, iar noi, ca reprezentanți ai administrației locale venim în sprijinul lor”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

De asemenea, Asociația PRO STRAJA anunță că oferă acces gratuit pe data de 1 Iunie, tuturor copiilor în Parcul de Aventură Pro Straja din stațiunea turistică Straja – Lupeni, între orele orele 10.00 – 15.00.