Începe construcția unui nou bloc ANL la Lupeni

Home Administrație Începe construcția unui nou bloc ANL la Lupeni
Începe construcția unui nou bloc ANL la Lupeni

Autoritățile publice locale din municipiul Lupeni, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Locuințe au semnat astăzi documentația privind predarea-primirea amplasamentului pe care va fi construit un nou bloc ANL pe raza municipiului Lupeni.

Noul bloc ANL va fi amplasat în zona Bărbăteni, pe terenul situat în imediata vecinătate a celorlalte două unități locative realizate aici de ANL.

Potrivit primarului Lucian Resmeriță, noul bloc ANL va cuprinde 45 de unități locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere și 25 de apartamente cu două camere.

Odată cu predarea amplasamentulu, Primăria Lupeni va emite și ordinul de începere a lucrărilor, după care constructorul desemnat în urma licitației organizate de ANL poate începe construcția acestui bloc. Spre deosebire de investițiile similare, realizate de ANL la Lupeni, care au reamenajat scheletul unor construcții de blocuri începute înainte de 1989, noul bloc ANL va fi construit de la zero.

”Prin această nouă investiție în ceea ce privește fondul locativ răspundem, la modul cel mai concret, tinerilor care ne-au solicitat și ne solicită permanent repartizarea unor locuințe pe raza municipiului Lupeni. Le mulțumesc celor de la ANL pentru aprobarea acestei investiții pe care, împreună, sper să o putem materializa într-un timp cât mai scurt posibil, pentru a le oferi astfel tinerilor din orașul nostru, locuința multașteptată”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.