Investitori din Germania, interesați de oportunitățile de afaceri din orașul Uricani

Home Administrație Investitori din Germania, interesați de oportunitățile de afaceri din orașul Uricani
Investitori din Germania, interesați de oportunitățile de afaceri din orașul Uricani

Orașul Uricani se bucură, în aceste zile, de vizita unei delegații formată din investitori germani din orașul Herbon. Delegația din Germania este condusă chiar de primarul orașului Herbon, Hans Benner.

Membrii delegației din Germania au fost primiți astăzi și la sediul Primăriei orașului Uricani de către viceprimarul Corneliu Braia care asigură în aceste zile conducerea administrației, pe perioada în care primarul Buhăescu se află în concediu.

Împreună cu specialiștii din Primăria orașului Uricani, viceprimarul Braia le-a prezentat investitorilor nemți principalele oportunități pe care le oferă orașul Uricani, în cadrul unei întrevederi oficiale care a avut loc la sediul Primăriei orașului Uricani, dar și în teren, la mai multe obiective de pe raza localității.

Potrivit viceprimarului Corneliu Braia, întâlnirea cu delegația din Herbon și cu primarul Hans Benner a fost una deschisă, constructivă, care deschide calea unor posibile investiții germane în orașul Uricani. ”Am fost încântat de dialogul pe care l-am avut astăzi cu domnul primar Benner și cu delegația de investitori din Germania. I-am văzut interesați de multe din oportunitățile pe care le poate oferi orașul nostru și sper ca, în urma acestui studiu pe care l-au efectuat oaspeții noștri acum, să putem vorbi, într-un viitor apropiat, și de posibile investiții germane în orașul nostru”, a declarat Corneliu Braia, viceprimarul orașului Uricani.